enda

Avi Arad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Amazing Spider-Man 2 2014 Producer U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 Producer U/Spillefilm
Ghost rider 2 2012 Producer U/Spillefilm
Iron Man 2008 Producer U/Spillefilm
The Incredible Hulk 2008 Producer U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Produktion U/Spillefilm
Ghost Rider 2007 Producer U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 Producer U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Producer U/Spillefilm
Elektra 2005 Produktion U/Spillefilm
Fantastic four 2005 Produktion U/Spillefilm
The punisher 2004 Produktion U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Produktion U/Spillefilm
Hulk 2003 Produktion U/Spillefilm
Daredevil 2003 Produktion U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.