enda

Avi Lerner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Expendables 3 2014 Producer U/Spillefilm
Good People 2014 Producer, Executive producer U/Spillefilm
The Expendables 2 2012 Producer U/Spillefilm
Conan 2011 Producer U/Spillefilm
The Expendables 2010 Producer U/Spillefilm
Labor Pains 2009 Producer U/Spillefilm
Brooklyn's Finest 2009 Producer U/Spillefilm
Rambo 2008 Producer U/Spillefilm
Cleaner 2008 Producer U/Spillefilm
16 Blocks 2006 Produktion U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Produktion U/Spillefilm
Dødens flod 1989 Produktion U/Spillefilm
American Ninja 2 1987 Executive producer U/Spillefilm
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.