enda

Axel Garde

(1876 – 1958)

Dansk forfatter og manuskriptforfatter. Tvillingebror til skuespilleren Aage Garde.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Midnatssolen 1916 Manus DK/Spillefilm
Moderen 1914 Manus DK/Spillefilm
Atlantis 1913 Manus DK/Spillefilm
Indbruddet hos Skuespillerinden 1912 Manus DK/Kort fiktion
Det gamle Købmandshus 1912 Manus DK/Spillefilm
Ansigtstyven 1910 Medvirkende DK/Spillefilm
Kommandørens Døtre Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.