enda

Axel Krogsbøll

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Motormagasinet 2004 Regi Tv-serie
En afgrund af frihed 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Regi Tv-serie
Himmel og helvede 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Billardspiller, Scenograf Tv-serie
Midt om natten 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Slægten 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.