enda

Axel Ludwig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Protesten 1982 Teknisk koordinator Tv-film
Jul og grønne skove 1980 Teknisk koordinator Tv-serie
Skyld 1973 Produktion Tv-film
Gabriel 1973 Produktion Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Produktion Tv-film
Indbildt hanrej 1971 Produktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.