enda

Axel Pless

(1916 – 1992)

Tonemester. Født 23/9 1916 , død 30/1 1992.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vejen til vælgerne 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Havnen i Hanstholm 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Havet omkring Danmark 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Professor Bengt Strömgren 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg skal ha' briller 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sejlads 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Glæden er jordens gæst i dag! 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ti slips og et hjerte 1966 Lyd DK/Kort fiktion
Den rige enke 1962 Lyd DK/Spillefilm
Ikke som os andre 1960 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ballade på Bullerborg 1959 Lyd DK/Spillefilm
Tårnby 1959 Lyd DK/Dokumentarfilm
Civilforsvar 1959 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ung kærlighed 1958 Lyd DK/Spillefilm
Bronzealderen 1958 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jernalderen 1958 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stenalderen 1958 Lyd DK/Dokumentarfilm
Malt 1958 Lyd DK/Dokumentarfilm
Englen i sort 1957 Lyd DK/Spillefilm
Lørdag 11:57 1957 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mit livs eventyr 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bedre æg 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kostens 6 grundpiller 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.