enda

Ayoe Nissen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ewa, Out of Body 2016 Stylist Interaktive projekter
Skammekrogen 2014 Kostumier Interaktive projekter
Exodus 2013 Makeup DK/Kort fiktion
Sort kaffe & vinyl 2012 Sminkeassistent DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 Makeup assistent (2nd unit) DK/Spillefilm
M for Markus 2011 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Implosion 2009 Sminkør DK/Kort fiktion
Applaus 2009 Sminkør DK/Spillefilm
The Matjulskis 2008 Makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.