enda

Babs From

(1916 – 2009)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Midt i en jazztid 1969 Makeup DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Makeup DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Makeup assistent DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Makeup DK/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Makeup DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Makeup DK/Spillefilm
Guld og grønne skove 1958 Makeup DK/Spillefilm

Som Alice From Andersen

Titel År Funktion Category
Tante Tut fra Paris 1956 Makeup DK/Spillefilm
Gengæld 1955 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.