enda

Barbara Adler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pottemageren - en håndværker 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Støt Dannerhuset 1982 Instruktion, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Cirkus Børnerock 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Af jord er du kommet - på sporet af en dansk husmand 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Kidnapning 1982 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
De er jo ikke engang danskere! 1981 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Vi er gale 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Allah være lovet, det blev en dreng! 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.