enda

Barbara Ling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The lucky one 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilfældige hjerter 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Batman forever 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Falling down 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Doors 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
V. I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stegte grønne tomater 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mænd svigter ikke 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den perfekte mand 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Heaven 1987 Produktionsdesign U/Dokumentarfilm
True stories 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.