enda

Barbara Sukowa

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stefan Zweig: Farvel til Europa 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Den tabte verden 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hannah Arendt 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Triers element 1991 Medvirkende Tv-dokumentar
Europa 1991 Katharina Hartmann DK/Spillefilm
Homo Faber 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Rosa Luxemburg 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Lola 1981 Medvirkende U/Spillefilm
De tyske søstre 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.