enda

Barbet Schroeder

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Venerable W. 2017 Instruktion U/Dokumentarfilm
Inju 2008 Instruktion
Djævelens advokat 2007 Instruktion U/Dokumentarfilm
Murder By Numbers 2002 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Desperate Measures 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Før og efter 1996 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dødens kys 1994 Instruktion U/Spillefilm
Enlig pige søger 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Instruktion U/Spillefilm
Barfly 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Kærlighed om eftermiddagen 1972 Producer U/Spillefilm
More 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nymfomanen 1967 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.