enda

Barbra Streisand

(1942 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
kærligheden har to sider 1996 Instruktion, Rose Morgan, Komponist (kærlighedstema), Producer U/Spillefilm
Inside the Actors Studio 1994 Medvirkende Tv-serie
Savannah 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Nuts 1987 Musik, Producer U/Spillefilm
Yentl 1983 Instruktion U/Spillefilm
Lige i øjet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Funny lady 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Pjattet med Pete 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Vore bedste år 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Uglen og missekatten 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Hello, Dolly 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.