enda

Barbro Boman

(1918 – 1980)

Svensk manuskriptforfatter og filminstruktør, der også arbejdede i Danmark. Barbro Boman begyndte som scripter i 1940'erne, i 1950'erne skrev hun et antal filmmanuskripter og instruerede sin første film i 1956.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hemmelig sommer 1968 Manus Tv-serie
Natoungdom mødes i Danmark 1961 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den hvide hingst 1961 Dialoginstruktør DK/Spillefilm
Usynlige grænser 1960 Instruktion, Manus, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Et stykke på vej 1959 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Dit er livet 1958 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Barnet du gav os 1957 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.