enda

Barry Ackroyd

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Big Short 2015 Fotograf U/Spillefilm
Captain Phillips 2013 Foto U/Spillefilm
Contraband 2012 Foto U/Spillefilm
Green Zone 2010 Foto U/Spillefilm
Looking for Eric 2009 Foto U/Spillefilm
The hurt locker 2008 Foto U/Spillefilm
United 93 2006 Foto U/Spillefilm
Vinden som ryster kornet 2006 Foto U/Spillefilm
Et dristigt kys 2004 Foto U/Spillefilm
Sweet Sixteen 2002 Foto U/Spillefilm
The Navigators 2001 Foto U/Spillefilm
Beautiful People 1999 Foto U/Spillefilm
The escort 1999 Foto U/Spillefilm
My name is Joe 1998 Foto U/Spillefilm
Under the skin 1997 Foto U/Spillefilm
Carla's Song 1996 Foto U/Spillefilm
Land & freedom 1995 Foto U/Spillefilm
Ladybird, Ladybird 1994 Foto U/Spillefilm
Raining Stones 1993 Foto U/Spillefilm
Riff-Raff 1990 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.