enda

Barry Alexander Brown

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Oldboy 2013 Klip U/Spillefilm
Inside Man 2006 Klip U/Spillefilm
25th Hour 2002 Klip U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Klip U/Spillefilm
Malcolm X 1992 Klip U/Spillefilm
In bed with Madonna 1991 Klip U/Dokumentarfilm
Do the Right Thing 1989 Klip U/Spillefilm
Salaam Bombay 1988 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.