enda

Barry Chusid

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Escape Plan 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Source code 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
2012 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den sidste Mimzy 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Serenity 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Day After Tomorrow 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Daredevil 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.