enda

Barry Levinson

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rock the Kasbah 2015 Instruktion U/Spillefilm
What Just Happened 2008 Instruktion
Man of the Year 2006 Instruktion
Envy 2004 Instruktion
Bandits 2001 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
An Everlasting Piece 2000 Instruktion
Liberty Heights 1999 Instruktion
Kuglen 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Når halen logrer med hunden 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Donnie Brasco 1997 Producer U/Spillefilm
Sleepers 1996 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Afsløring 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Toys 1992 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bugsy 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Avalon - drømmen om Amerika 1990 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Rain Man 1988 Instruktion U/Spillefilm
Plattenslagerne 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Good morning, Vietnam 1987 Instruktion U/Spillefilm
Frygtens pyramide 1985 Instruktion U/Spillefilm
Den bedste 1984 Instruktion U/Spillefilm
Min kone er utrolig 1983 Manus U/Spillefilm
Diner 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bedste venner 1982 Manus U/Spillefilm
Tootsie 1982 Manus U/Spillefilm
Silent movie 1976 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.