enda

Barry Mendel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brudepiger 2011 Producer U/Spillefilm
Funny People 2009 Producer U/Spillefilm
The Happening 2008 Producer U/Spillefilm
Serenity 2005 Produktion U/Spillefilm
München 2005 Produktion U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Produktion U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Produktion U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Produktion U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.