enda

Barry Peterson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Foto U/Spillefilm
Familien Miller... langt over grænsen 2013 Foto U/Spillefilm
21 Jump Street 2012 Foto U/Spillefilm
The watch 2012 Foto U/Spillefilm
Jumper 2008 Foto U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Foto U/Spillefilm
Dark blue 2003 Foto U/Spillefilm
Hollywood Cops 2003 Foto U/Spillefilm
Zoolander 2001 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.