enda

Barry Robison

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pitch Perfect 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Narnia: Morgenvandrerens rejse 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
X-Men origins: Wolverine 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Afsløringen 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
You, me and Dupree 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Wedding crashers 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fun with Dick & Jane 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hidalgo 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
October Sky 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Candyman II 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.