enda

Barry Sonnenfeld

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Men in Black 3 2012 Instruktion U/Spillefilm
Space Chimps 2008 Producer U/Spillefilm
Fortryllet 2007 Produktion U/Spillefilm
Rv - Runaway Vacation. 2006 Instruktion
The Ladykillers 2004 Producer U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Instruktion U/Spillefilm
Wild Wild West 1999 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Men in Black 1997 Instruktion U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Instruktion U/Spillefilm
For pengenes skyld 1993 Instruktion U/Spillefilm
Familien Addams 1991 Instruktion U/Spillefilm
Misery 1990 Foto U/Spillefilm
Miller's crossing - Dødens ekko 1990 Foto U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Foto U/Spillefilm
Big 1988 Foto U/Spillefilm
Arizona junior 1987 Foto U/Spillefilm
Smid mor af toget 1987 Foto U/Spillefilm
En tand for meget 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.