enda

Basil Poledouris

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Crocodile Dundee i Los Angeles 2001 Musik U/Spillefilm
Cecil B. DeMented 2000 Musik U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Musik U/Spillefilm
De elendige 1998 Musik U/Spillefilm
Starship troopers 1997 Musik U/Spillefilm
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Musik U/Spillefilm
Befri Willy 2 1995 Musik U/Spillefilm
Kapring i høj fart 1995 Musik U/Spillefilm
På farlig grund 1994 Musik U/Spillefilm
Masse-mor 1994 Musik U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Musik U/Spillefilm
Befri Willy 1993 Musik U/Spillefilm
Hot Shots! 2 1993 Musik U/Spillefilm
Mod vinden 1992 Musik U/Spillefilm
RoboCop 3 1992 Musik U/Spillefilm
Tilbage til den blå lagune 1991 Musik U/Spillefilm
Ulvehunden 1991 Musik U/Spillefilm
Harley Davidson and the Marlboro Man 1991 Musik U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Musik U/Spillefilm
Jagten på Cherry 2000 1988 Musik U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Musik U/Spillefilm
RoboCop 1987 Musik U/Spillefilm
Den vilde kriger 1985 Musik U/Spillefilm
Jernørnen 1985 Musik U/Spillefilm
Hold på formerne 1984 Musik U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Musik U/Spillefilm
Conan den uovervindelige 1984 Musik U/Spillefilm
Festlig fræk ferie 1982 Komponist U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Musik U/Spillefilm
Udfordringen 1980 Musik U/Spillefilm
Den blå Lagune 1980 Musik U/Spillefilm
De vilde år 1978 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.