enda

Beate Bille

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Genkendelsen 2017 Maj DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Thelma Pram DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Tina DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Irene Sachs Tv-serie
Blå mænd 2008 Dorte DK/Spillefilm
Deroute 2008 Fine Tv-serie
Nåletræer 2007 Linda DK/Kort fiktion
De fortabte sjæles ø 2007 Linea DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Søster DK/Spillefilm
Terapi 2006 Lotte DK/Kort fiktion
Fidibus 2006 Rigmor DK/Spillefilm
Drabet 2005 Pil DK/Spillefilm
Bare Holger 2005 Sofie Holm DK/Kort fiktion
Debutanten 2002 Skuespiller DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Anika Tv-serie
Valde & Theo 2001 Dorte DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Lucia, Zips kæreste Tv-serie
Nana 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Min smukke nabo 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dybt vand 1999 Medvirkende Tv-film
Det sublime 1998 Muse DK/Kort fiktion
Olsen-bandens sidste stik 1998 Holm Hansens dame DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.