enda

Beate Mainka-Jellinghaus

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De grønne myrer 1984 Klip U/Spillefilm
Følelsernes magt 1983 Klip U/Spillefilm
Fitzcarraldo 1981 Klip U/Spillefilm
Patrioten 1979 Klip U/Spillefilm
Woyzeck 1979 Klip U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Manus U/Dokumentarfilm
Nosferatu - Vampyren 1978 Klip U/Spillefilm
Stroszek 1977 Klip U/Spillefilm
Gåden om Kasper Hauser 1974 Klip U/Spillefilm
En slavindes lejlighedsarbejde 1973 Klip U/Spillefilm
Aguirre - den gale erobrer 1972 Klip U/Spillefilm
Portrait einer Bewährung 1964 Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.