enda

Beau Bridges

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Max Payne 2008 BB Hensley U/Spillefilm
De fabelagtige Baker Boys 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tid til mord 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Heart like a wheel - først over stregen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Vi skal over i nat 1981 Günter Wetzel U/Spillefilm
Norma Rae 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Den 5. musketer 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det vilde land 1970 Medvirkende U/Spillefilm
En Mand til Ivy 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.