enda

Bela Lugosi

(1882 – 1956)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Uhyggen breder sig 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Ligrøveren 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Night Monster 1942 Medvirkende U/Spillefilm
The Saint's Double Trouble 1940 Medvirkende U/Spillefilm
White Zombie 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Dracula 1931 Grev Dracula U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.