enda

Ben Gazzara

(1930 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dogville 2003 Jack McKay DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Figlio mio, infinitamente caro 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Helt normal galskab 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Singapore 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Opening Night 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Mordet på en kinesisk bookmaker 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Ægtemænd 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Broen ved Remagen 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Dødscellen - Vejen til den elektriske stol 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Et mords analyse 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.