enda

Ben Hecht

(1894 – 1964)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det store Wildwestshow 1964 Manus U/Spillefilm
Ballade i luften 1956 Manus U/Spillefilm
Troldbunden 1951 Manus U/Spillefilm
Klokkerne ringer for dig 1948 Manus U/Spillefilm
Den uventede gæst 1947 Manus U/Spillefilm
Berygtet 1946 Manus U/Spillefilm
Diligencen 1939 Manus U/Spillefilm
Intet er os helligt 1937 Manus U/Spillefilm
Roulettens dronning 1935 Manus U/Spillefilm
Den store Scene 1934 Manus U/Spillefilm
At elske 1933 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.