enda

Ben Stiller

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brad's Status 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Zoolander 2 2016 Instruktion U/Spillefilm
While We're Young 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Secret Life of Walter Mitty 2013 Instruktion, Walter Mitty, Producer U/Spillefilm
Madagascar 3 2012 Alex U/Spillefilm
The watch 2012 Evan U/Spillefilm
Svindel på højt plan 2011 Josh Kovacs U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Greg Focker U/Spillefilm
I'm Still Here 2010 Himself U/Dokumentarfilm
Armored 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Larry Daley U/Spillefilm
Tropic Thunder 2008 Instruktion, Tugg Speedman, Manus, Producer U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Alex (org. version) U/Spillefilm
The Heartbreak Kid 2007 Eddie Cantrow U/Spillefilm
Blades of glory 2007 Produktion U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Larry Daley U/Spillefilm
Madagascar 2005 Alex (org. version) U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Reuben Feffer U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 David Starsky U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Greg Focker U/Spillefilm
Dodgeball 2004 Produktion, White Goodman U/Spillefilm
Zoolander 2001 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Chas Tenenbaum U/Spillefilm
Meet the Parents 2000 Gaylord 'Greg' Focker U/Spillefilm
Imellem venner 2000 Rabbi Jake Schram U/Spillefilm
Vild med Mary 1998 Ted Stroehmann U/Spillefilm
Hybridmanden 1996 Instruktion U/Spillefilm
Flirting with disaster 1996 Mel Coplin U/Spillefilm
Reality Bites 1994 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.