enda

Bende Harris

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Udenfor 2000 Mormoren DK/Kort fiktion
Elsker, elsker ikke 1995 Svømmehalsdame DK/Spillefilm
Opløsning 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Drømmeland 1978 Medvirkende Tv-film
Matador 1978 Margrethe Andersen Tv-serie
I hovedet på erhvervschefen 1977 Medvirkende Tv-film
Sandkassen 1972 Pige Tv-film
Tykke Olsen 1971 Fru Pedersen Tv-film
Bananmanden 1969 Medvirkende Tv-film
Jule-stue 1967 Medvirkende Tv-film
Hva' skal vi lave 1966 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.