enda

Bendt Hildebrandt

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Code of Conduct 2001 Bent Karlsson DK/Kort fiktion
Frihedens skygge 1994 Medvirkende Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Fænrik Tv-serie
Tekno Love 1989 Cheftekniker DK/Spillefilm
Over stregen 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Forræderne 1983 Frihedskæmper DK/Spillefilm
Hjem 1982 Medvirkende Tv-film
Indenfor murene 1981 Medvirkende Tv-film
Helligtrekongersaften 1981 Medvirkende Tv-film
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Louises hus 1977 Betjent Tv-film
De landflygtige 1975 Robert Tv-film
Tv-stykket 1974 Svigersøn Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.