enda
Person

Bendt Reiner

(1928 – 2006)

Skuespiller. Født 3/2 1928, død 14/12 2006. Udgjorde sammen med Poul-Kristian artistparret Danny Drags.

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Kaos i opgangen 1997 Ulveunge Tv-serie
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Ærkebiskop U/Spillefilm
Hjælp – min datter vil giftes 1993 Hæler DK/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Tilskuer Tv-serie
Jydekompagniet 1988 Overbetjent DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Nissen, kioskejer DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Lille spejl 1978 Madame Dunk, antikvitetshandler DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Henrys studenterkammerat DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Drag-artist DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Portier på Hotel Imperial DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Husar DK/Spillefilm
Ta'' lidt solskin 1969 Tjener Olsen DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Lurblæser DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Ubekendt titel 1976 Hopla på sengekanten Sang