enda

Benedict Cumberbatch

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grinchen 2018 Stemme U/Spillefilm
Doctor Strange 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Black Mass 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Sherlock 2014 Sherlock Holmes Tv-serie
The Imitation Game 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Fifth Estate 2013 Julian Assange U/Spillefilm
Four Lions 2010 Ed U/Spillefilm
Amazing Grace 2008 William Pitt U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.