enda

Benedicte Rosenkrantz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Se dagens lys 2003 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Manus-supervisor Tv-serie
Tusindfryd 1998 Instruktørassistent Tv-film
En fri mand 1996 Scripter Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Producer Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Manus Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Producerassistent Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Manuskript Tv-serie
Medea 1988 Stunt Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.