enda
Person

Benedicte Rosenkrantz

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Se dagens lys 2003 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Manus-supervisor Tv-serie
Tusindfryd 1998 Instruktørassistent Tv-film
En fri mand 1996 Scripter Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Producer Tv-serie
Den go''e, den onde og den virk''li sjove 1990 Manus Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Producerassistent Tv-serie
Den gode, den onde & den virk''li sjove 1990 Manuskript Tv-serie
Medea 1988 Stunt Tv-film