enda

Benedikt Erlingsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvinde på krigsstien 2019 Instruktion U/Spillefilm
Om heste og mænd 2013 Instruktion U/Spillefilm
Volcano 2012 Pálmi U/Spillefilm
The nail 2008 Instruktion U/Kort fiktion
Ørn 2006 Øssi DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Tolk DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Lenettes kæreste Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.