enda

Bengt Forslund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Barnets ø 1980 Executive producer U/Spillefilm
Den alvorlige leg 1977 Manus, Produktion, Manuskript U/Spillefilm
Mandagene med Fanny 1977 Producer U/Spillefilm
Hallo baby 1976 Produktion U/Spillefilm
En fyr og hans pige 1975 Produktion U/Spillefilm
Den hvide væg 1974 Produktion U/Spillefilm
En håndfuld kærlighed 1973 Produktion U/Spillefilm
Nybyggerne 1971 Manus U/Spillefilm
Udvandrerne 1970 Manus, Produktion U/Spillefilm
En drøm om frihed 1969 Manus, Producer U/Spillefilm
Ole dole doff 1968 Manus U/Spillefilm
Her har du dit liv 1966 Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.