enda

Benicio Del Toro

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sicario 2: Day of the Soldado 2018 Medvirkende U/Spillefilm
A Perfect Day 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Sicario 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Escobar: Paradise Lost 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The wolfman 2010 Producer U/Spillefilm
Che - Argentineren 2008 Ernesto Che Guevara, Producer U/Spillefilm
Che: Part Two 2008 Ernesto Che Guevara, Producer U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Jerry Sunborne U/Spillefilm
The Hunted 2003 Aaron Hallam U/Spillefilm
21 gram 2003 Jack Jordan U/Spillefilm
Traffic 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Snatch 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Fear and Loathing in Las Vegas 1998 Dr. Gonzo U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.