enda

Benjamin Balle

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Special effects, 2. unit DK/Spillefilm
Månebrand 2018 SFX DK/Spillefilm
Zombiehagen 2015 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Special effects makeup DK/Spillefilm
Teenland 2014 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Sam DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.