enda

Benjamin Frankel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Panserslaget ved Ardennerne 1965 Musik U/Spillefilm
Fanget i natten 1964 Musik U/Spillefilm
Ballade i luften 1956 Musik U/Spillefilm
Bunbury 1952 Musik U/Spillefilm
Manden i det hvide suit 1951 Musik U/Spillefilm
Nettet strammes 1950 Musik U/Spillefilm
Giv os i dag 1949 Musik U/Spillefilm
Aarene imellem 1946 Musik U/Spillefilm
Aventure malgache 1944 Musik U/Kort fiktion
Bon voyage 1944 Musik U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.