enda

Benjamin Hasselflug

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Asterix og trylledrikkens hemmelighed 2019 Stemme U/Spillefilm
Hotel Transylvania : Monsterferie 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Ib U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Fantomdrengen 2015 Alex U/Spillefilm
Whole 2014 Michael DK/Kort fiktion
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Senator Samus U/Spillefilm
Svage sjæle 2012 Peter DK/Kort fiktion
Hotel Transylvania 2012 Jonathan U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Simon U/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Jakob DK/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Jackson Stewart U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Bruse-Kurt U/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 Michael i da. 2002-vers. U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.