enda

Benjamin Rothenborg Vibe

(1981 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En anden pige 2003 Rasmus DK/Kort fiktion
Juliane 2000 Johan DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Johan Tv-serie
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Krumme DK/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Jasper DK/Spillefilm
Domino 1991 Dreng på rulleskøjter Tv-serie
Den store badedag 1991 Gustav Adolf DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Dreng på kirkegård DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.