enda

Benny Andersen

(1929 – 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Noget om Halfdan 2006 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Noget om de praktiserende læger i Danmark 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Snøvsen ta'r springet 1994 Manus DK/Spillefilm
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Snøvsen 1992 Manus DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Manus, Musik, Mødedeltager DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Sangtekster DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Manus, Musik, Sig selv DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Manus DK/Spillefilm
Spillemandens bakspejl 1975 Musik DK/Eksperimentalfilm
I Danmark er jeg død 1975 Digte Tv-film
Svinedrengen 1974 Manus DK/Kort fiktion
Ku' jeg hjælpe Dem med noget? 1973 Manus DK/Kort fiktion
Man sku' være noget ved musikken 1972 Manus DK/Spillefilm
Tykke Olsen 1971 Manus Tv-film
Huset på Christianshavn 1970 Manus Tv-serie
Faders kop 1970 Manus Tv-film
Glassplinten 1969 Manus Tv-film
Lagkagen 1968 Manus Tv-film
Valsedrømme 1967 Tilrettelægger Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.