enda

Benny Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En verden til forskel 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Time out 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Lys DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Lys DK/Spillefilm
Den tid den sorg - om ældre og bofællesskaber 1987 Lys DK/Dokumentarfilm
Rainfox 1984 Lys DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Attentat 1980 Grip DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.