enda

Benny Petersen

(1935 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ugeavisen 1990 Mand på restaurant Tv-serie
Erindring om fremtiden 1981 Medvirkende Tv-film
Hærværk 1977 Redaktionssekretær DK/Spillefilm
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Den korte sommer 1976 Tysk kommandant DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Apotekeren Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.