enda

Benoît Delhomme

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lawless 2012 Foto U/Spillefilm
Samme dag næste år 2011 Foto U/Spillefilm
Drengen i den stribede pyjamas 2008 Foto U/Spillefilm
1408 2007 Foto U/Spillefilm
Breaking and entering 2006 Foto U/Spillefilm
The proposition 2005 Foto U/Spillefilm
Købmanden i Venedig 2004 Foto U/Spillefilm
The Loss of Sexual Innocence 1999 Foto U/Spillefilm
Rickshaw 1995 Foto U/Spillefilm
Duften af den grønne papaja 1993 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.