enda

Bent Axen

(1925 – 2010)

Komponist. Født 12/8 1925, død 20/5 2010.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drømmeland 1978 Musik Tv-film
Hvem har bolden 1978 Musik Tv-film
Støvler og sko 1976 Musik Tv-film
Bertram og Lisa 1975 Musik Tv-film
Ejendomsretten 1975 Musik Tv-film
Snart dages det brødre 1974 Musik Tv-film
Rundt på gulvet 1974 Musik Tv-film
Engang bli'r Danmark frit 1974 Musik Tv-film
Stykvis 1974 Musik Tv-serie
Her bor de gale 1973 Medvirkende, Musik Tv-film
Askepot 1973 Musik Tv-film
Sandkassen 1972 Musik Tv-film
Den afdøde 1971 Musik Tv-film
Cayennepeber 1971 Musik Tv-film
Udviklinger 1970 Musik Tv-film
Hjemmet 1969 Musik Tv-film
Stigen 1968 Musik DK/Eksperimentalfilm
Trommen 1968 Musik DK/Kort fiktion
Besøg familien men tag straks hjem igen 1967 Musik Tv-film
Sommerkrig 1965 Musik DK/Kort fiktion
Vagt ved havet 1965 Musik DK/Dokumentarfilm
Sekstet 1963 musiker DK/Spillefilm
Harlekin ægtemand 1963 Musik Tv-film
Danmark i Europa 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Dansk Landbrug og Fællesmarkedet 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.