enda

Bent Børge Larsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Før 9. april 1985 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
At vinde freden 1970 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
At vinde krigen 1970 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Omvej til friheden 1969 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Om ro og orden - dansk politi 1940-44 1969 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Om at frelse menneskeheden 1969 Produktion Tv-dokumentar
Det begyndte i Odense 1968 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Den 9. april 1965 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Flygtning 1963 Instruktion, Fotograf, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.