enda

Bent Erik Krøyer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pas på nerverne 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Dronningens musikanter 2002 Produktion DK/Dokumentarfilm
Benny Andersen: Dansk smil med hjørnetænder 1998 Produktion Tv-dokumentar
Så er der kaffe! 1997 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Kys mor, skat! 1990 Produktionsleder DK/Kort fiktion
17 op 1989 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Produktionsleder, Casting DK/Spillefilm
Mellem grænser 1986 Produktion DK/Kort fiktion
Manden i Månen 1986 Casting, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Produktionsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Special Pris 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 Pas på nerverne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.