enda
Person

Bent Hesselmann

(1939 – )

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Smukke dreng 1993 Hartvig DK/Spillefilm
Brudstykker - en film om skilsmisser 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Valhalla 1986 Musik DK/Spillefilm
Horn 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
Handicapbilleder - en film om normalitet 1985 Musik DK/Dokumentarfilm
Bladrejse 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Vi vil det hele 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Fremtid søges! 1982 Musik DK/Dokumentarfilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Musiker DK/Spillefilm
En film om tatoveringer 1969 Musik DK/Dokumentarfilm
Musik År Film Funktion
Giant''s party 1986 Valhalla Komponist
Introduction 1986 Valhalla Komponist
Thor''s arrival 1986 Valhalla Komponist
Children''s theme 1986 Valhalla Komponist
Thor''s fishing story 1986 Valhalla Komponist
Morning of magic hammer 1986 Valhalla Komponist
Farewell theme 1986 Valhalla Komponist
The rainbow bridge 1986 Valhalla Komponist
At Thor''s and Sif''s home 1986 Valhalla Komponist
Loke And Quark''s arrival 1986 Valhalla Komponist
Thor''s anger 1986 Valhalla Komponist
The children in the forest 1986 Valhalla Komponist
Building the hut 1986 Valhalla Komponist
The Giant''s theme 1986 Valhalla Komponist
The eating contest 1986 Valhalla Komponist
drinking contest 1986 Valhalla Komponist
Thor and the cat 1986 Valhalla Komponist
Elle''s dance 1986 Valhalla Komponist
Tjalfe and Thor 1986 Valhalla Komponist
Goodbye Quark 1986 Valhalla Komponist
Tjalfe gets his sword 1986 Valhalla Komponist
Valhalla ending 1986 Valhalla Komponist
Superman - min ven 1979 Charly og Steffen Tekstforfatter
Finalen 1979 Charly og Steffen Saxofon
Lily fra tribunen 1978 Charly og Steffen Tekstforfatter