enda

Bent Hesselmann

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Smukke dreng 1993 Hartvig DK/Spillefilm
Brudstykker 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Valhalla 1986 Musik DK/Spillefilm
Horn 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
Handicapbilleder - en film om normalitet 1985 Musik DK/Dokumentarfilm
Bladrejse 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Vi vil det hele 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Fremtid søges! 1982 Musik DK/Dokumentarfilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Musiker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.